Let op: van 5 augustus t/m 11 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de bouwvak. Aanvragen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Technische update Digicon producten

Technische update Digicon producten

Beste partners,

Onze leverancier, Digicon, houdt de markt voortdurend in de gaten voor de nieuwste trends, ontwikkelingen en kansen. Dit wordt onder andere gedaan door hun team dat actief luistert naar de partners, eindgebruikers en beurzen.

Graag willen wij je informeren dat de dTower en dGateSW orders geleverd zullen worden met deuren van gehard glas in plaats van het huidige polycarbonaat materiaal. De huidige voorraad wordt eerst weggewerkt en de nieuwe voorraad komt met deze wijziging.
Daar zijn een aantal redenen voor, waarvan we er hieronder een aantal met je willen delen:

  • Harmoniseren van de Digicon doorloopsluis productlijn met dit materiaal – momenteel worden alle producten met hoge deuren geleverd met gehard glas;
  • De esthetiek van het product verbeteren omdat glas een harder materiaal is dat minder snel krassen oploopt;
  • Eenvoudig onderhoud omdat glas kan worden gereinigd met een verscheidenheid aan reinigingsproducten, in tegenstelling tot polycarbonaat dat speciale zorg vereist.

Extra opmerkingen:

  • De dFlow zal nog steeds zijn polycarbonaat deuren behouden vanwege de operationele modus;
  • Er zijn geen prijswijzigingen als gevolg van deze productupdate. Als een klant echter na 1 oktober polycarbonaat deuren wil voor de dTower en dGateSW, zal dit worden beschouwd als een speciale bestelling en als zodanig in rekening worden gebracht.

Met vriendelijk groet,
Team Geran Access Products

Technische update Digicon producten | Geran Access Products B.V.