Let op: van 5 augustus t/m 11 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de bouwvak. Aanvragen die in deze periode worden geplaatst, worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Toegangsoplossingen distributiecentra

Ontdek op deze pagina hoe de nieuwste toegangsoplossingen van Geran Access Products BV kunnen helpen bij het effectief inrichten van jouw distributiecentra of magazijn.

In magazijnen, distributiecentra en andere logistieke gebouwen is toegangscontrole van groot belang. Het beschermen van medewerkers, bezoekers en eigendommen, evenals het controleren van de toegangsverlening, staat centraal. Een effectieve toegangscontrole is essentieel om de veiligheid en efficiëntie van uw faciliteit te waarborgen.

Door ongeautoriseerde toegang te voorkomen en gevoelige gebieden te beschermen, kunt u risico’s minimaliseren en een veilige werkomgeving creëren. Bovendien draagt een goed beheerd toegangscontrolesysteem bij aan de algehele operationele efficiëntie, waardoor uw bedrijfsvoering soepel en zonder onderbrekingen verloopt.

Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.
Betrouwbaar
Snel en efficiënt
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.

Toegangsoplossingen voor een distributiecentrum & magazijnen

In het hedendaagse landschap is toegangsbeveiliging essentieel om een veilige werkomgeving te creëren. Voor distributiecentra en magazijnen betekent dit niet alleen beveiliging, maar ook het optimaliseren van efficiëntie en controle. Automatisering heeft het werk van beveiligingspersoneel grotendeels vervangen, waardoor gemak en betrouwbaarheid centraal staan.

Bij het kiezen van de juiste toegangscontrole is het belangrijk om robuuste en schaalbare oplossingen te hebben. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot specifieke gebieden, wat helpt bij het beschermen van waardevolle goederen en het beheren van transportbewegingen.

Met de juiste systemen kunnen distributiecentra en magazijnen niet alleen de veiligheid verbeteren, maar ook de operationele efficiëntie verhogen. Ontdek hoe Geran Access Products BV u kan helpen bij het implementeren van effectieve toegangsoplossingen voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Behoeften en uitdagingen

Ploegendiensten en tijdregistratie

Toegangscontrole zorgt voor nauwkeurige tijdregistratie door medewerkers in- en uit te badgen, wat essentieel is voor het beheer van ploegendiensten.

Perimeter beveiliging

Robuuste toegangscontrole aan de omtrek van uw terrein voorkomt ongeautoriseerde toegang en beschermt uw faciliteit tegen externe bedreigingen.

Toegang voor verkeer

Beperk de toegang voor transporteurs tot specifieke delen van het terrein om de veiligheid en orde te handhaven.

Kentekenregistratie

Kentekenregistratie bij de slagboom identificeert voertuigen en verleent of weigert automatisch toegang, wat de beveiliging en efficiëntie verhoogt.

Bezoekersbeheer

Beheer en registreer bezoekers met tijdelijke toegangsbadges om controle en veiligheid op het terrein te waarborgen.

Nooduitgangen en evacuatie

Integratie van toegangscontrole met nooduitgang- en evacuatiesystemen zorgt voor directe toegankelijkheid in noodgevallen.

Tijdelijke werknemers

Toegangsrechten kunnen snel worden toegekend en ingetrokken voor tijdelijke en seizoensgebonden werknemers, wat administratieve efficiëntie verhoogt.

Preventie interne diefstal

Door toegang te beperken tot specifieke werkgebieden, helpt toegangscontrole interne diefstal van waardevolle goederen te voorkomen.

Open deuren naar beveiliging en efficiëntie

Neem direct contact op met één van onze medewerkers voor advies op maat.

Robuuste oplossingen voor een efficiënte en veilig distributiecentrum

Bij Geran Access Products bieden wij robuuste en efficiënte toegangsoplossingen voor distributiecentra. Of u nu op zoek bent naar de betrouwbare beveiliging van onze slagbomen, de efficiënte doorstroming van onze tourniquetdeuren, of de veelzijdige toepassingen van onze billentikkers, wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw faciliteit.

Blader door onze productcategorieën om de ideale toegangscontrole voor jouw distributiecentrum of magazijn te vinden.

tourniquet

Tourniquets

Robuuste beveiliging
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.

Slagbomen

Betrouwbare controle van voertuigtoegang
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.

Billentikkers

Budgetvriendelijk en efficiënt
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.
Effectief
en efficient design
Hunkemöller toegangscontrole
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.
Toegangsoplossingen distributiecentra | Geran Access Products B.V.

Innovaties

De Fadini BAYT 980 hydraulische slagboom is uitermate geschikt voor intensief gebruik in distributiecentra. Dankzij de hydraulische unit kan de slagboom snel en betrouwbaar reageren, met een instelbare snelheid afhankelijk van de doorgangsgrootte.  De slagboom is volledig aanpasbaar, met opties zoals LED-verlichting, een aluminium hek onder de boom en diverse bedieningsopties, waaronder handzenders, GSM-modules, en kaart- of tagsystemen.

Veiligheid is een topprioriteit in distributiecentra, en de BAYT 980 biedt meerdere beveiligingslagen. Een detectielus in het straatwerk detecteert voertuigen om schade te voorkomen, terwijl fotocellen zorgen dat voetgangers niet door de slagboom worden geraakt. Met de Fadini BAYT 980 kunt u vertrouwen op een efficiënte en veilige toegangscontrole die voldoet aan de specifieke behoeften van een druk distributiecentrum.

Ontdek de 5 unieke voordelen van Geran Access Products toegangsoplossingen voor distributiecentra en magazijnen

Snelle levering

Door een ruime voorraad kunnen we veel producten snel leveren en kunnen projecten zonder vertraging uitgevoerd worden.

Geavanceerde beveiliging

Waarborg een veilige werkomgeving door controleren van toegang tot beveiligde zones.

Preventie van tailgating

De geavanceerde technologie in onze toegangscontroleproducten voorkomt effectief dat ongeautoriseerde personen mee naar binnen glippen.

Robuust en stevig

Onze toegangsoplossingen zijn robuust ontworpen om zware omstandigheden in distributiecentra te weerstaan.

Moeiteloze integratie

Onze oplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande systemen als paslezers of biometrische scanners.

Projecten

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.